”Tuo Kaari on kyllä ihan mahdoton fantasiapakkaus!”– Menestyskirjailijan muotokuva - Niiranen, Anna; Frigren, Pirita (Historiallinen Aikakauskirja, 2022)
Arvio teoksesta: Anna-Liisa Haavikko: Kaari. Kirjailija Kaari Utrion elämä. Siltala 2021. 512 s. ISBN 978-952-234-571-4.