Modernin naisen muotokuva - Kurvinen, Heidi (Historiallinen Aikakauskirja, 2017)
Arvosteltu teos: Nykyajan nainen : Pirkko "Pii" Kolbe - äiti ja toimittaja / Laura Kolbe. Helsinki : Kirjapaja, [2016].