Vielä erä tuulimyllyjä vastaan : historiallinen romaani - Heino, Kari (Historiallinen Aikakauskirja, 2017)
Vastine Henna Karppinen-Kummunmäen kirjoitukseen "Taistelu tuulimyllyjä vastaan? : historiallinen romaani ja menneisyyskuva" (HAik 3/2017).