Muutama huomautus artikkelista "Kansalaisuus, politiikka ja laillisuus Mäntsälän kapinan jälkeen" - Mylly, Juhani (Historiallinen Aikakauskirja, 2018)
Vastine Ville Okkosen ja Ville Laamasen artikkeliin "Kansalaisuus, politiikka ja laillisuus Mäntsälän kapinan jälkeen" (HAik 1/2018).