Siperia kutsui, Siperia karkotti! - Oinas-Kukkonen, Henry (Historiallinen Aikakauskirja, 2018)
Arvosteltu teos: Siperia kutsuu!: Kansainvälisen Kuzbas-siirtokunnan ja sen suomalaisten tarina 1921-1927 / Vesa-Matti Lahti. Helsinki : Into, [2017] Latvia : Jelgava Printing House, 2017.