Euroopan yhdentymisen varhaisista visioista käytyä suomalaista keskustelua - Häkkinen, Teemu (Historiallinen Aikakauskirja, 2018)
Arvosteltu teos: Tasavalta vai tasapaino? : Suomalaiset keskustelut Paneuroopan ja Uuden Euroopan yhdentymissuunnitelmista 1923-1944 / Pauli Heikkilä. Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2017. Turenki : Hansaprint Oy.