Sujuvasti kirjoitettu elämäkerta monipuolisesta vaikuttajasta - Vesikansa, Jyrki (Historiallinen Aikakauskirja, 2018)
Arvosteltu teos: Läpi harmaan kiven: Kauppaneuvos Samuli Harima 1879-1962 / Lasse Kangas ; kuvatoimitus: Satu Laatikainen. [Espoo] : Verbatum Oy, [2017] Helsinki : Lönnberg Painot Oy ©2017.