Vanha tekijä jälleen rantarosvojen jäljillä - Bergholm, Tapio (Historiallinen Aikakauskirja, 2019)
Arvosteltu teos: Aarrelaivat ja harhatulet: Turunmaan ulkosaaristo 1700-luvulla / Yrjö Kaukiainen. Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2018.