Kivettynyt kuva kansalliskirjailijasta - Sulkunen, Irma (Historiallinen Aikakauskirja, 2019)
Arvosteltu teos: Saapasnahkatorni : Aleksis Kiven elämänkertomus / Teemu Keskisarja. Helsinki : Kustannusosakeyhtiö Siltala, [2018].