Kohti historiantutkimuksen ja historiankirjoituksen tieteenfilosofiaa - Kuukkanen, Jouni-Matti (Historiallinen Aikakauskirja, 2020)
Kommenttipuheenvuoro "Historiantutkimuksen tieteellisyydestä" (Historiallinen aikakauskirja 2020, 118:1, sivut 84-93).