Syvemmälle sokkeloon : historianopetus, historiallinen ajattelu ja tieteentutkimus - Kainulainen, Mikko (Historiallinen Aikakauskirja, 2020)
Arviointia: Näinkö historiaa opitaan? /Jukka Rantala, Mikko Puustinen, Amna Khawaja, Marko van den Berg & Najat Ouakrim-Soivio -teoksen teemoja, piirteitä ja väitteitä.