Ylirajaista Laatokan rantahistoriaa - Ijäs, Ulla (Historiallinen Aikakauskirja, 2022)
Arvioitu teos: Maria Lähteenmäki (toim.): Laatokka. Suurjärven kiehtova rantahistoria. Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia 1469. SKS 2021. 314 s. ISBN 978-951-858-395-6.