Kilpailunrajoitusten uusi seuraamusjärjestelmä Kilpailulaki 2010 –työryhmän mietinnössä – näkökulmia kriminalisointimahdollisuuteen - Suomela, Tuuli (Helsinki Law Review, 2009)
Suomenkielinen tiivistelmä puuttuu.