Peps Persson och Babylonsjukan – bilder av den svenska reggaen: Emilia Frölich, Från Kingston till Göinge – autenticitet och representationer av det förflutna i svensk reggaekultur - Egefur, Fredrik (Historisk Tidskrift för Finland, 2023)
-