Vikten av att förstå olika nivåer av historisk kunskap: En paneldiskussion om nutida begrepp och historia 9 mars 2023 vid Åbo Akademi - Kortekangas, Otso; Ehrstedt, Johan (Historisk Tidskrift för Finland, 2023)
-