Högerpopulistiska partiers historiska berättelser i ett jämförande perspektiv: Julia Håkansson, Historia och nationalism. Sverigedemokraternas och Dansk Folkepartis historiska berättelser - Kaihovirta, Matias (Historisk Tidskrift för Finland, 2024)
-