En breddad syn på kunskapsaktörer: Johan Östling, David Larsson Heidenblad & Anna Nilsson Hammar (eds.), Knowledge Actors. Revisiting Agency in the History of Knowledge - Sjöberg, Josefine (Historisk Tidskrift för Finland, 2024)
-