Realpolitik, finlandisering och nationalromantik. Finländskt fredsbevarande under kalla kriget: Jukka Pesu, Finland, fredsbevarandet och kalla kriget 1956–1990. Fredsbevarandet som en del av Finlands utrikes- och säkerhetspolitik samt FN-politik - Marjanen, Rasmus (Historisk Tidskrift för Finland, 2024)
-