Presentation av forsknings-projektet ”Känslor i 1700-talets vardagsliv: Klass, kön och fromhet i Pehr Stenbergs levernesbeskrivning” - Arvidsson, Alf; Lindblom, Ina; Pettersson, Richard (Historisk Tidskrift för Finland, 2021)
-