Ville Kajanne, Suomen puolesta, Euroopan edestä, Venäjää vastaan? Kansainvälinen vuorovaikutus ja yhteistyö vuoden 1899 kulttuuriadressissa - Stubb, Elisabeth (Historisk Tidskrift för Finland, 2023)
-