Till Sverige för vård : Barn, barnsyn och befolkningspolitik i ett transnationellt samarbete mellan finska och svenska barnläkare 1942–1948 - Zetterqvist Nelson, Karin; Junila, Marianne (Historisk Tidskrift för Finland, 2024)
-