Samarbete och kontinuerliga förhandlingar. Kommunikationen mellan Kungliga Akademins konsistorium och andra domstolar i Åbo i slutet av 1600-talet - Välimäki, Mari (Historisk Tidskrift för Finland, 2019)
-