Språkbruk i svenska städer under tidigmodern tid. Ny metod för att analysera ordförrådet i domböcker från 1600-talet - Impola, Petteri; Karonen, Petri; Lönnroth, Harry (Historisk Tidskrift för Finland, 2021)
-