Ilmoitukset

Idäntutkimuksen lukijakysely

2022-10-28

Idäntutkimus on avannut lukijakyselyn lehden kehittämiseksi. Lehden lukijoiden mielipiteiden kuuleminen on tärkeää, jotta lehti voi kehittää toimintaansa vastaamaan nopeasti nousseita
tuotantokustannuksia sekä avoimen tieteen vaatimuksia. Siksi pyydämme kaikkia lehden lukijoita vastaamaan kyselyyn 30.11.2022 mennessä. Kyselyyn pääset tämän linkin kautta:
https://forms.office.com/r/24SB1b6AAF  Kysely on anonyymi, mutta halutessaan vastaajat voivat jättää yhteystietonsa osallistuakseen 50 euron kirjalahjakortin arvontaan. Yhteystietoja ei pysty yhdistämään annettuihin vastauksiin. Kiitos kaikille vastaajille!

Lue lisää nimikkeestä Idäntutkimuksen lukijakysely

Uusin numero

Vol 29 Nro 3 (2022): Valko-Venäjä / Belarus
					Näytä Vol 29 Nro 3 (2022): Valko-Venäjä / Belarus

Vuoden 2022 kolmannen numero teema on Valko-Venäjä/Belarus. Numerossa käsitellään niin Valko-Venäjän/Belarusin lähihistoriaa kuin nykyistä tilannettakin, pohditaan maan suomenkielistä nimeä ja esitellään valkovenäläinen, perinteisen kirjontatekniikan avulla vaikeaa nykyistä poliittista tilannetta käsittelevä taiteilija. Lehden muissa jutuissa analysoidaan mm. ylirajaista hautausmaakulttuuria sekä Venäjän korruptiota pitkällä historiallisella aikajänteellä.

Kannen kuva: Rufina Bazlova: Vankilaväkivalta

Julkaistu: 2022-10-26

Pääkirjoitus

Kolumni

Keskustelua

Abstracts in English

  • Abstracts in English

    Kristiina Silvan, Olga Davydova-Minguet, Pirjo Pöllänen, Ismo Björn, Teemu Oivo, Oleg Reut, Jukka Korpela
    105-106
Näytä kaikki numerot