Tiedonhaku aidoissa työtehtävissä: Kenttätutkimus tehtävätyypin ja monimutkaisuuden vaikutuksista - Saastamoinen, Miamaria (Informaatiotutkimus, 2017)
FM Miamaria Saastamoisen informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median alaan kuuluva väitöskirja Information searching in authentic work tasks: A field study on the effects of task type and complexity (Tiedonhaku aidoissa työtehtävissä: Kenttätutkimus tehtävätyypin ja monimutkaisuuden vaikutuksista) tarkastettiin 14.1.2017 Tampereen yliopistossa. Vastaväittäjänä toimi professori Katriina Byström (Oslo and Akershus University College of Applied Sciences, Norway) ja kustoksena yliopistolehtori Jaana Kekäläinen (Tampereen yliopisto). Väitöskirja on julkaistu sarjassa Acta Universitatis Tamperensis ja se on luettavissa myös Tampereen yliopiston Tampub-julkaisuarkistossa osoitteessa http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-03-0310-5.