Tekstiympäristön vaikutus XML-tiedonhaun täsmäytyksessä ja arvioinnissa - Arvola, Paavo (Informaatiotutkimus, 2011)
Väitöskirja The Role of Context in Matching and Evaluation of XML Information Retrieval tarkastettiin Tampereen yliopistossa 18.6.2011.