Coordinative Practices and Information Interaction Performance in Distributed Work - Franssila, Heljä (Informaatiotutkimus, 2017)
DI, YTK Heljä Franssilan informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median alaan kuuluva väitöskirja Coordinative Practices and Information Interaction Performance in Distributed Work (Koordinaatiokäytännöt ja informaatiovuorovaikutuksen suorituskyky) tarkastettiin 27.10.2017 Tampereen yliopistossa. Vastaväittäjänä toimi Reader, Dr Mark Perry (Brunell University London) ja kustoksena dosentti, yliopistonlehtori Sanna Talja (Tampereen yliopisto). Väitöskirja on julkaistu sarjassa Acta Universitatis Tamperensis ja se on luettavissa myös Tampereen yliopiston Tampub-julkaisuarkistossa osoitteessa http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-03-0561-1.