Kaunokirjallisuus ja suomalainen yleinen kirjasto - Vuorenrinne, Outi (Informaatiotutkimus, 2017)
Vastine Pirjo Tuomen väitöskirjassa Kaunokirjallisuus suomalaiselle yleiselle kirjastolle haasteena, rasitteena ja mahdollisuutena esitettyihin kommentteihin koskien omaa väitöskirjaani.