Verkkokeskusteluiden historiaa tutkimassa - Haasio, Ari (Informaatiotutkimus, 2020)
Arvio teoksesta Suominen, J., Saarikoski, P. & Vaahensalo, E. 2019. Digitaalisia kohtaamisia: verkkokeskustelut BBS-purkeista sosiaaliseen mediaan. Helsinki: Gaudeamus. 323 s.