Yhteissana-analyysiä ammattikorkeakoulun julkaisuista: Haaga-Helian julkaisuissa pohditaan pedagogiikkaa, muovataan matkailualaa ja tutkitaan tekoälyä - Nyqvist, Antti (Informaatiotutkimus, 2020)
Julkaisutoiminnalla on tärkeä rooli ammattikorkeakoulun hanketulosten ja osaamisen levittämisessä. Se, mitä ja missä yhteyksissä julkaistaan, vaikuttaa myös ammattikorkeakoulun TKI-profiiliin ja brändiin. Haaga-Helian kirjastossa kiinnostuttiin siitä, miten olisi mahdollista luoda kokonaiskuvaa niistä sisällöistä, joita ammattikorkeakoulusta eri yleisölle julkaistaan. Millaisista aiheista ja tutkimusteemoista Haaga-Helian monialainen ja monikanavainen julkaisutoiminta koostuu ja millaisia yhteyksiä eri aihepiirien välillä on?