Informaatiolukutaitoa määrittelemässä - ECIL 2013 konferenssi Istanbulissa - Saarti, Jarmo; Kämäräinen, Juha; Sormunen, Eero (Informaatiotutkimus, 2013)
Vuoden 2013 lokakuussa pidettiin ensimmäinen ECIL-konferenssi (European Conference on Information Literacy) Istanbulissa, Turkissa.