The impact of language diversity on knowledge sharing - Ahmad, Farhan (Informaatiotutkimus, 2018)
MSc (taloustieteet) ja MSc (sosiologia) Farhan Ahmadin informaatiotutkimuksen alaan kuuluva väitöskirja Knowledge sharing in multinational organizations: the impact of language tarkastettiin 12.1.2018 Åbo Akademin yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnassa. Vastaväittäjänä toimi professori David Allen (Leeds University) ja kustoksena professori Gunilla Widén (Åbo Akademi). Väitöskirja on luettavissa Åbo Akademin julkaisuarkistossa osoitteessa http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-12-3655-6.