Malli käyttäjäkeskeisen suunnittelun johtamiseen julkisella sektorilla - Kautonen, Heli (Informaatiotutkimus, 2019)
TaM Heli Kautonen väitteli 22.2.2019 Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulussa aiheesta "BAIST-viitemalli julkista arvoa tuottavaan digitaaliseen palvelun käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun". Vastaväittäjänä toimi professori Netta Iivari (Oulun yliopisto), ja kustoksena professori Marko Nieminen (Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulu). Tietotekniikan alaan kuuluva väitöskirja on julkaistu sarjassa Aalto university publication series: doctoral dissertations, ja se on luettavissa myös Aalto-yliopiston Aaltodoc-julkaisuarkistossa osoitteessa http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-60-8374-2. Lektiota on kevyesti toimitettu kirjallisessa muodossa julkaisemista varten.