Socialt kapital, coping och informationsbeteende bland långtidsarbetslösa i Finland - Perttilä, Reija (Informaatiotutkimus, 2012)
Väitöskirja 'Social capital, coping and information behaviour of long-term unemployed people in Finland' tarkastettiin Åbo Akademissa 20.1.2012