Ajankohtainen perusteos terveyden eriarvoisuudesta: Mel Bartley: Health inequality – an introduction to concepts, theories and methods. - Malin, Riina (Janus Sosiaalipolitiikan ja sosiaalityön tutkimuksen aikakauslehti, 2019)
Kaikki tämän numeron kirja-arviot on kirjoitettu osana Turun yliopiston sosiologian opintojen Eriarvoisuus -teemaseminaaria.