Sopuisasti kohti kohtuullisempaa talousjärjestelmää: Chuck Collins: 99 to 1. How wealth inequality is wrecking the world and what can we do about it. - Saarenketo, Jenni (Janus Sosiaalipolitiikan ja sosiaalityön tutkimuksen aikakauslehti, 2019)
Kaikki tämän numeron kirja-arviot on kirjoitettu osana Turun yliopiston sosiologian opintojen Eriarvoisuus -teemaseminaaria.