Yhteisöllisyydestä yllättävillä kentillä - Korkiamäki, Riikka (Janus Sosiaalipolitiikan ja sosiaalityön tutkimuksen aikakauslehti, 2017)
Kirja-arvio teoksesta Sanna Väyrynen, Kaisa Kostamo-Pääkkö & Pekka Ojaniemi (toim.): Sosiaalityön yhteisöllisyyttä etsimässä. United Press Global, 2015. 323 s.