Käsikirjoitukset

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy lähettääksesi käsikirjoituksen.

Käsikirjoituksen lähettämisen tarkistuslista

Kirjoittajien tulee varmistaa, että heidän käsikirjoituksensa noudattaa kaikkia seuraavia kohtia. Jos näitä ohjeita ei noudateta, käsikirjoitus palautetaan kirjoittajalle.
  • Tätä käsikirjoitusta ei ole aiemmin julkaistu, eikä sitä ole lähetetty toiseen julkaisuun (tai asiasta on annettu selvitys Kommentteja toimittajalle -kohdassa). Artikkelin tulee olla alkuperäinen ja uutta tietoa tarjoava.
  • Teksti noudattaa tarkoin Kasvatuksen kirjoitusohjeissa määriteltyjä muotoon, bibliografiaan ja stilistiikkaan liittyviä vaatimuksia. Huom. uudistetut kirjoitusohjeet, ks. https://ktl.jyu.fi/fi/julkaisut/kasvatus/ohjeita-kirjoittajalle/tarkemmat-kirjoitusohjeet.
  • Käsikirjoitus joko Wordin doc/docx- tai rtf-tiedostomuodossa. Artikkeleista ja katsauksista kaikki kirjoittajan tai kirjoittajien henkilöllisyyden paljastavat lähdeviitteet poistettu. Tiedostoon tallentuneet kirjoittajatiedot poistettu (Word Office 365 -> Tiedosto ->Tiedot -> Tarkista ongelmien varalta -> Tarkasta asiakirja -> Tarkasta -> Asiakirjan ominaisuudet ja henkilökohtaiset tiedot -> Poista kaikki -> Sulje ja palaa asiakirjaan -> Tallenna muutokset)
  • Otsikoidut, painovalmiit kuviot ja taulukot sijoitettu käsikirjoituksen sisään. Sarakkeelliset taulukot (ei sanavälein). Painovalmiit kuvat erillisinä tiedostoina (jpg, png), paikat ja otsikot merkitty käsikirjoitukseen. Huomioitu sivukoko: lev.134 mm x korkeus 200 mm ja resoluutio 300.

Kirjoittajan ohjeet

Pyydämme kaikkia kirjoittajia tutustumaan huolella lehden ohjeisiin! Huom. uudistetut  kirjoitusohjeet, ks. https://ktl.jyu.fi/fi/julkaisut/kasvatus/ohjeita-kirjoittajalle/tarkemmat-kirjoitusohjeet

Tutustu myös lehden tekstityyppeihin, julkaisuoikeuksiin sekä julkaisuprosessikuvaukseen, ks. https://ktl.jyu.fi/fi/julkaisut/kasvatus/ohjeita-kirjoittajalle

Tietosuojaseloste

Tämän julkaisun sivustolle syötettyjä nimiä ja sähköpostiosoitteita käytetään yksinomaan tämän julkaisun tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta mihinkään muuhun tarkoitukseen tai muille osapuolille.

Lue Journal.fi-palvelua koskeva tietosuojaseloste.
Julkaisu toimii palvelun yhteisrekisterinpitäjänä yhdessä Tieteellisten seuran valtuuskunnan kanssa tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.