Rekisteröityminen lukijaksi
Muistathan rekisteröityä Kasvatus & Ajan lukijaksi, niin saat heti tiedon uusista numeroista ja muista ajankohtaisista tiedotteista!
Jos sinulla on jo käyttäjätunnukset journal.fi -järjestelmään, voit rekisteröityä lehden lukijaksi kirjautumalla sisään ja menemällä profiilissasi Roolit-välilehdelle. Luettelosta voit rekisteröityä lukijaksi kaikkiin OJS-alustalla oleviin tiedelehtiin, myös Kasvatus & Aikaan.

Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnuksia, voit rekisteröityä lehden etusivun oikeasta yläkulmasta kohdasta Rekisteröidy. Linkistä avautuu lomake, jolla luodaan uusi käyttäjätunnus ja rekisteröidytään lehden lukijaksi. Samalla lomakkeella voit myös ilmoittautua käytettäväksi vertaisarvioinnissa.

Lehden julkaisupolitiikka
Kasvatus & Aika noudattaa Open Access -periaatetta, jonka mukaan lehti on avoimesti saatavilla ilman tilausmaksuja. Kirjoittajilta ei myöskään peritä maksuja. Julkaisun kustannukset katetaan apurahoilla ja taustaseuran taloudellisella tuella. Kasvatus & Ajan julkaisufoorumiluokitus on 1 (ks. http://www.tsv.fi/julkaisufoorumi). Lehti löytyy kansainvälisestä Open Access -lehtien hakemistosta (http://www.doaj.org).

Julkaisija: Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seura
Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seura (ent. Suomen Kouluhistoriallinen Seura) on vuonna 1935 perustettu tieteellinen seura, jonka tarkoituksena on edistää kasvatuksen ja koulutuksen historian tutkimusta sekä tukea sen harrastusta Suomessa. Lisäksi seura edistää kasvatuksen, koulutuksen ja vapaan sivistystyön vaiheiden monitieteistä tutkimusta ja tieteenalojen välistä yhteistyötä.