Käsikirjoitukset

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy lähettääksesi käsikirjoituksen.

Käsikirjoituksen lähettämisen tarkistuslista

Kirjoittajien tulee varmistaa, että heidän käsikirjoituksensa noudattaa kaikkia seuraavia kohtia. Jos näitä ohjeita ei noudateta, käsikirjoitus palautetaan kirjoittajalle.
  • Tätä käsikirjoitusta ei ole aiemmin julkaistu, eikä sitä ole lähetetty toiseen julkaisuun (tai asiasta on annettu selvitys Kommentteja toimittajalle -kohdassa).
  • Käsikirjoitustiedosto on Microsoft Word -asiakirjan tiedostomuodossa, joka sisältää otsikon, abstraktin, leipätekstin, lähdeluettelon sekä avainsanat.
  • Vertaisarviointiin tarkoitettu käsikirjoitustiedosto on anonymisoitu ja Wordin metatiedot poistettu
  • Lähteiden URL-osoitteet on annettu muodossa < http://www.osoite.fi >
  • Tekstin riviväli on 1,5; pistekoko 12 Times, myös otsikoissa; tekstiä ei saa muotoilla lukuun ottamatta kursivoinnin käyttöä; tavutusta ja sisennyksiä ei käytetä; teksti saa sisältää vain yhden väliotsikkotason; kappaleiden väliin tulee tyhjä rivi (enter); ja kaikki kuvat, kuviot ja taulukot on sijoitettu ensisijaisesti sopiviin kohtiin tekstin lomaan.
  • Teksti noudattaa kirjoittajan ohjeissa määriteltyjä stilistisiä ja bibliografisia vaatimuksia.

Kirjoittajan ohjeet

Tarkistathan, että olet noudattanut Kasvatus & Ajan viittaustapaa ja lähdeluettelon muotoiluja. Ohjeet löytyvät kotisivuilta.

Artikkelin mukana tulee olla n. 150 sanan abstrakti ja sekä suomeksi että englanniksi. Myös katsauksiin ja muihin pieniin teksteihin tulee liittää tiivis abstrakti. Muistathan kääntää myös otsikkosi englanniksi! Lisäksi voit määritellä tekstillesi asiasanoja (suomeksi).

Jos artikkelissa on useampia kirjoittajia, pääset lisäämään kaikkien tiedot järjestelmän kohdassa Metatiedot.

Tietosuojaseloste

Tämän julkaisun sivustolle syötettyjä nimiä ja sähköpostiosoitteita käytetään yksinomaan tämän julkaisun tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta mihinkään muuhun tarkoitukseen tai muille osapuolille.

Lue Journal.fi-palvelua koskeva tietosuojaseloste.
Julkaisu toimii palvelun yhteisrekisterinpitäjänä yhdessä Tieteellisten seuran valtuuskunnan kanssa tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.