Käsikirjoitukset

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy lähettääksesi käsikirjoituksen.

Käsikirjoituksen lähettämisen tarkistuslista

Kirjoittajien tulee varmistaa, että heidän käsikirjoituksensa noudattaa kaikkia seuraavia kohtia. Jos näitä ohjeita ei noudateta, käsikirjoitus palautetaan kirjoittajalle.
  • Tätä käsikirjoitusta ei ole aiemmin julkaistu, eikä sitä ole lähetetty toiseen julkaisuun (tai asiasta on annettu selvitys Kommentteja toimittajalle -kohdassa).
  • Käsikirjoitustiedosto ja infosivutiedosto ovat molemmat Microsoft Word -asiakirjan tiedostomuodossa, ja sisältävät kirjoitusohjeiden mukaiset sisällöt.
  • Vertaisarviointiin tarkoitettu käsikirjoitustiedosto on anonymisoitu ja Wordin metatiedot poistettu
  • Teksti noudattaa Kasvatus & Ajan kirjoitus- ja muotoiluohjeissa määriteltyjä stilistisiä ja bibliografisia vaatimuksia.
  • Ilmoita Kommentteja toimittajalle -kohdassa tiedot potentiaalisista vertaisarvioijista ja heidän yhteystietonsa sekä tarpeen mukaan tieto estyneistä arvioitsijoista.

Kirjoittajan ohjeet

Tarkistathan, että olet noudattanut Kasvatus & Ajan viittaustapaa ja lähdeluettelon muotoiluja. Ohjeet voi ladata kotisivuilta.

Artikkelin mukana tulee olla erillinen infotiedosto, joka sisältää n. 150 sanan abstraktin ja 4-6 asiasanaa sekä suomeksi että englanniksi. Myös katsauksiin ja muihin pieniin teksteihin tulee liittää tiivis abstrakti. Muistathan kääntää myös otsikkosi englanniksi!

Jos artikkelissa on useampia kirjoittajia, pääset lisäämään kaikkien tiedot järjestelmän kohdassa Metatiedot.

Tietosuojaseloste

Tämän julkaisun sivustolle syötettyjä nimiä ja sähköpostiosoitteita käytetään yksinomaan tämän julkaisun tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta mihinkään muuhun tarkoitukseen tai muille osapuolille.

Lue Journal.fi-palvelua koskeva tietosuojaseloste.
Julkaisu toimii palvelun yhteisrekisterinpitäjänä yhdessä Tieteellisten seuran valtuuskunnan kanssa tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.