Kasvatus & Ajan uusi numero on nyt julkaistu!

2023-10-20

Kasvatus & Aika 3/2023 on nyt julkaistu!


Vuoden kolmas numero on ilmestynyt ja se tarjoaa monipuolisen lukupaketin pimeneviin syysiltoihin. Numeron artikkeleissa keskustellaan niin erityisopettajien työnkuvasta, inkluusiosta kuin ekososiaalisen kasvatuksen teemoista. Mielenkiintoisten vertaisarvioitujen artikkelien lisäksi mukana on kaksi erilaista koostetta Kasvatuksen historian ja filosofian vuoden 2023 kesäpäiviltä sekä lektio. Kaikki tekstit sopivat hyvin luettavaksi myös muille kuin tutkijoille.


Tervetuloa lukemaan! Uusin numero löytyy osoitteesta https://journal.fi/kasvatusjaaika


Kasvatus & Aika on kasvatuksen historiallis-yhteiskunnallinen, monitieteinen vapaan saatavuuden lehti. Sitä julkaisee Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seura. Vuodesta 2007 asti ilmestynyt Kasvatus & Aika tunnetaan kasvatushistorian johtavana kotimaisena tiedejulkaisuna.


Otamme jatkuvasti vastaan lehden teemoihin liittyviä artikkeliehdotuksia sekä ehdotuksia teemanumeroiksi. Lähetä artikkeliehdotuksesi sekä muut tekstit kotisivujen kautta (https://journal.fi/kasvatusjaaika) ja teemanumeroideasi suoraan päätoimittajille Hanna-Maija Huhtala (hanna-maija.huhtala@oulu.fi) ja Henri Pettersson (henri.pettersson@oulu.fi).

Muistathan seurata meitä myös somessa!
Facebook: Kasvatus & Aika
X: @KasvatusJaAika