Leikki suuressa roolissa lapsen kasvamisessa - Rissanen, Pinja Kristiina (Kasvatus & Aika, 2019)
Arvosteltu teos: Jantunen, Timo, Suutarla, Susanna & Heino, Niina 2019. Leikin taikaa: Miksi leikki on niin tärkeää? Helsinki: Into. 272 s.