Miksi meidän kaikkien pitäisi olla feministisiä pedagogeja - Mustosmäki, Armi (Kasvatus & Aika, 2019)
Arvioitu teos: Laukkanen, Anu, Miettinen, Sari, Elonheimo, Aino-Maija, Ojala, Hanna & Saresma, Tuija 2018. Feministisen pedagogiikan ABC – Opas ohjaajille ja opettajille. Tampere: Vastapaino, 291 s.