Ennakkoluuloista eheyteen? Työläisväestön ja opettajiston monisyiset suhteet sisällissodan jälkeisenä aikana - Ylikotila, Anna-Kaisa Kristiina (Kasvatus & Aika, 2018)
Arvosteltu teos: Ilmolahti, Oona 2017. Eheys ja ennakkoluulo. Työväestön ja kansakouluopettajiston jännitteinen suhde Helsingissä sisällissodasta 1930-luvulle. Tampere: Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura. 527 s.