Vertaisarvioijat 2018–2020 - Hytönen, Kirsi-Maria (Kasvatus & Aika, 2020)
Vertaisarvioijina toimineet asiantuntijat numeroissa 4/2018–4/2020. Kasvatus & Aika kiittää kaikkia vertaisarvioijina toimineita työstään korkeatasoisen tieteen hyväksi. Hyvä, rakentava ja kriittinen vertaisarviointi on laadukkaan tiedelehden toiminnan edellytys.