Lastensuojelun jälkihuollon ikärajan laskeminen - Kasvun tuki -lehden toimitus; Hirschovits-Gerz, Tanja; Manelius, Minna (Kasvun tuki -aikakauslehti, 2023)
Hallinnollinen näkökulma: Lastensuojelun jälkihuollon ikärajan laskeminen tuo säästöjä Tutkijan puheenvuoro: Haavoittuvassa asemassa olevien nuorten tuen tarve ei poistu jälkihuollon ikärajaa laskemalla Ammattilaisen puheenvuoro: Lastensuojelun jälkihuollon ikärajan lasku on lyhytnäköistä politiikkaa