Taiteen hallinnan perusteos - Ahponen, Pirkkoliisa (Cultural Policy Research Yearbook, 2015)
Ilkka Heiskanen, Anita Kangas ja Ritva Mitchell (toim.) (2015). Taiteen ja kulttuurin kentät. Perusrakenteet, hallinta ja lainsäädäntö. Toinen, uudistettu laitos. Tietosanoma Oy: Helsinki. 509 s.