Käsikirjoitukset

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy lähettääksesi käsikirjoituksen.

Käsikirjoituksen lähettämisen tarkistuslista

Kirjoittajien tulee varmistaa, että heidän käsikirjoituksensa noudattaa kaikkia seuraavia kohtia. Jos näitä ohjeita ei noudateta, käsikirjoitus palautetaan kirjoittajalle.
  • Käsikirjoitusta ei ole aiemmin julkaistu, eikä sitä ole samanaikaisesti lähetetty toiseen julkaisuun.
  • Käsikirjoitus on anonymisoitu, eli siitä on poistettu sellaiset tiedot ja ilmaisut, joista kirjoittajien henkilöllisyys voitaisiin helposti päätellä. Poista henkilöllisyyden paljastavat metatiedot kaikista lähettämistäsi tiedostoista. Huomioi anonymisoiminen myös viitatessasi omiin julkaisuihisi sekä esitellessäsi artikkelin taustalla olevaa mahdollista aiempaa tutkimusta.
  • Teksti noudattaa kirjoittajaohjeissa esitettyjä vaatimuksia.
  • Käsikirjoitus on Microsoft Word -tiedostomuodossa (.docx). (Tarvittaessa myös OpenOffice- tai RTF-muotoja voidaan käyttää.)
  • Kuvat, kuviot ja taulukot on laadittu ja lähetetään erillisinä tiedostoina ja niiden paikat on merkitty käsikirjoitukseen.
  • Lähdeviitteet on merkitty sisäviitteinä ja mahdolliset huomautukset loppuviitteinä.
  • Vaaditut oheistekstit on laadittu erillisinä tiedostoina. (Tarkista kirjoittajaohjeista, mitä oheistekstejä mihinkin tekstityyppiin tarvitaan.)

Kirjoittajan ohjeet

Kirjoittajan ohjeisiin pääset tutustumaan tästä.

Tietosuojaseloste

Tämän julkaisun sivustolle syötettyjä nimiä ja sähköpostiosoitteita käytetään yksinomaan tämän julkaisun tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta mihinkään muuhun tarkoitukseen tai muille osapuolille.

Lue Journal.fi-palvelua koskeva tietosuojaseloste.

Julkaisu toimii palvelun yhteisrekisterinpitäjänä yhdessä Tieteellisten seuran valtuuskunnan kanssa tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.