Kriittinen ja korjaava artikkelikokoelma inklusiivisemmasta museotyöstä - Kosonen, Heidi (Kulttuurintutkimus, 2022)
Marginaaleista museoihin. Toim. Anna Rastas & Leila Koivunen. Vastapaino 2021. 345 s.