Omannäköinen elämä: Kinky arki, affektit ja yhteenkuuluvuus - Pohtinen, Johanna (Kulttuurintutkimus, 2023)
Teksti perustuu väitöskirjasta The Kink Community in Finland: Affect, Belonging, and Everyday Life laadittuun lektioon, joka esitettiin Turun yliopistossa 25.2.2023.